Mellansverige

Badrumsrenovering Örebro, Västerås

Att renovera badrum är som att få ett nytt hem. Badrummet är kanske det rum i ett hem som används mest och vi förstår vikten av att ha det perfekta badrummet. Det är inte endast ur en estetisk synpunkt utan även ur en praktisk som skillnaderna märks. En badrumsrenovering gör att ditt hem känns fräschare samtidigt som det underlättar din vardag.

Vi hjälper dig att få det perfekta badrummet!

En badrumsrenovering är ett stort projekt och vi förstår vikten av att du får allt precis så som du vill ha det och naturligtvis till rätt pris. Vi arbetar alltid utifrån våra kunders önskemål och under våra 30 år i branschen har vår kundkrets stadigt ökat.

Behöver du hjälp med remaljering? Har du en golvbrunn som läcker? Då har du kommit helt rätt! Vi garanterar att vi kan hjälpa dig att åtgärda detta!

När du anlitar oss kan du vara säker på att renoveringen av ditt badrum kommer att utföras på ett professionellt sätt, inom utsatta tidsramar och alltid med ett ett miljötänk i samtliga led. Vi är verksamma på många platser i mellersta Sverige med ett stort antal kunder i inte minst Örebro och Västerås.

Bor du i Örebro eller Västerås eller i närheten av dessa orter och letar efter en professionell firma som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering – kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt!

Välkommen till oss på RemaljeringsBolaget!
Mikael Ramstedt
Auktoriserad Remaljör

Telefon:076-0504424

Vi renovera golvbrunnar i mellansverige