Jönköping

Badrumsrenovering Jönköping

Vill även du ha ett nytt badrum? En badrumsrenovering får vilket badrum som helst att vara nytt. Även små förändringar gör stor skillnad som märks i vardagen.

RemaljeringsBolaget är en firma som har badrumsrenoveringar som specialitet. Vi är verksamma på många orter runt om i mellersta Sverige, däribland Jönköping där många av våra kunder finns.

Bor du också i Jönköping och planerar en badrumsrenovering, ja då har du hittat helt rätt!
Vi utför såväl större som mindre renoveringar av badrum. Oss kan du anlita för en totalrenovering av badrum eller för småskador i badkar, kakel eller handfat.

När du anlitar oss kan du vara säker på att din badrumsrenovering kommer att utföras av professionella och certifierade hantverkare och med kvalitet i alla led. Vi arbetar alltid utifrån våra kunders önskemål och behov och det är först när du är nöjd som vi också är nöjda. Vi eftersträvar kvalitet, professionalism och miljötänk när vi arbetar och det är inte minst detta som har gjort att vår kundkrets stadigt har vuxit för varje år. Nu har vi varit verksamma inom branschen i över 30 år och inga uppdrag är omöjliga för oss.

Välkommen till oss på RemaljeringsBolaget!

Kontakta huvudkontoret för att se hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.
Remaljeringsbolaget Norden AB

040-54 79 54

Remaljeringsbolaget hjälper dig med remaljering och renovering av golvbrunnar i Jönköping