Remaljeringsbolaget

Alla vet hur fräscht ett hem känns efter en renovering och det kan vara såväl små som stora förändringar. Den renovering som lyfter ett helt hem allra mest är nog utan tvekan en badrumsrenovering.

Ett badrum är trots allt det rum som vi använder kanske allra mest i ett hem och badrumsrenoveringar såväl stora som små märks på många sätt och av alla familjemedlemmar. Dels blir det fräschare men det blir också ett mer funktionellt rum vilket vi alla eftersträvar inte minst då man kanske är som mest stressad.

Vi på RemaljeringsBolaget har under många år hjälpt människor med badrumsrenoveringar som både syns och känns. Är du i behov av att reparera mindre skador så som till exempel sprickor i badkar, handfat eller på kaklet? Är ditt badkar i behov av en en remaljering? Behöver golvbrunnen tätas? Eller är du kanske ute efter en totalrenovering? Då har du hittat rätt! Vi kan hjälpa dig!

Hos oss står alltid kundens behov och önskemål i centrum. Alla våra arbeten och uppdrag utförs alltid med ett miljötänk i samtliga led och allt arbete utförs på ett professionellt sätt av kompetenta hantverkare.

Välkommen till oss du också!
Ring oss för prisuppgifter.

Mvh

Mats Johannesson

Mobil 0708-547954
e-mail:
Remaljeringsbolaget Halland & Kronoberg