Dalarna och Gävleborg

Badrumsrenovering i Dalarna & Gävleborg

Bor du i Dalarna eller Gävleborg? Söker du efter en professionell firma att utföra din badrumsrenovering? Då har du kommit helt rätt! Vi på RemaljeringsBolaget har under en lång tid utfört badrumsrenoveringar åt många kunder i såväl Dalarna som Gävleborg och på många andra platser runt om i mellersta Sverige.

Oavsett om det endast är mindre skador som ska repareras så som till exempel småskador i badkar, handfat eller på kaklet, remaljering av badkar eller kakel, tätning av golvbrunnar eller om det är en helrenovering kan vi hjälpa dig. Vi har varit verksamma inom branschen under många år och vi vågar påstå att det knappt finns några jobb vi inte har utfört när det gäller badrumsrenoveringar.

Vi utgår alltid utifrån våra kunders önskemål och behov och anpassar alltid vårt arbete därefter. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vårt arbete och det är också det som är vår drivkraft. Allt fler kunder efterfrågar ett såväl miljövänligt arbetssätt som produkter som framställt med hänsyn till miljön och vi arbetar självklart med att eftersträva ett miljötänk i alla led.

Bor du i Dalarna eller Gävleborg och letar efter en professionell firma som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering – kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt!

Välkommen till oss på RemaljeringsBolaget!

Ring oss för prisuppgifter.
Telefon: 0708-547954
e-post: